IT LABS Research & Development este o companie software din Timişoara / România care furnizează servicii de training și formare profesională pentru adulți.

Ținem cursuri în sala de curs în echipă de 5-6 persoane!

Cursul de Python oferit de IT LABS este un curs în format unic, atât la nivel de conținut cât și ca abordare. Acest curs este dedicat atât persoanelor care nu au studiat nicioadată programarea, dar poate fii utilizat cu succes și de aceia dintre dumneavoastră care acum scriu primele linii de cod.

Cursul nostru va prezenta limbajul Python 3.10. Ultima versiune a acestui limbaj. Acest training va prezenta toate notiunile programarii elementare, va introduce notiunea de obiect si cum o putem folosi noi cu success, și va prezenta abordarea algoritmică învătându-vă inclusiv tehnica de programarare recursivă. Vom prezenta și vom lucra inclusiv cu decoratori și generatori in Python.

Dacă ați studiat o facultate în domeniu, sau până acum ați programat în alte limbaje de programare acest curs este o oportunitate foarte bună pentru a învata limbajul Python. Facultățile din țară în general nu predau acest limbaj de programare, sau este rar folosit insa IT LABS vă oferă posibilitatea de a fi la curent cu ultimele actualizări asupra limbajului, si de a învata un limbaj care este din ce in ce mai utilizat.

Figura de mai jos ilustreaza procesul de crestere al limbajului care este în plina ascensiune:Diplomă de programator acreditată și recunoscută în România, Uniunea Europeană, SUA și Canada

Citește aici despre cursurile și certificatele obținute!

Pentru cei care acum sunteți la primul contact cu "liniile de cod" vă recomandăm cu plăcere acest curs. Vom avea grijă ca fiecare detaliu să fie înțeles.

Înscrie-te acum!
Despre Curs

2 ședințe pe săptămână

18:00 - 20:30

Programul este orientativ

Durată: 19 săptămâni

Volum de studiu: 140 ore

40 ore de curs

60 ore studiu practic

40 ore studiu online și în echipă

Număr studenţi la orele de curs: 5-6

Cursurile se țin în sala de curs!

4400 Ron Plată în patru rate - 1100 Ron/rata

4000 Ron Plată integrală

Curricula: Vezi Curricula


Echipamente: laptop personal

Cursul include si :

Curs HR Speed Dating 7 ședințe

Curs SoftSkills 7 ședințe

Un total de 28 de ore pentru pregatirea CV-ului, a interviului tehnic, non-tehnic, etc

Următorul curs:
Mai 2022

Alte întrebări frecvente!Cursuri acreditate

Cursurile IT LABS sunt certificate în România, Uniunea Europeană, și de asemenea în SUA și Canada.

Citește aici despre cursurile și certificatele obținute!

Mentorat IT LABS

Cursurile IT LABS sunt dezvoltate pe baza conceptului de mentorat. Din dorința unor cursuri de calitate formăm echipe de studiu de 5-6 persoane.

HR Speed Dating

Ajutăm cursanții noștri să ajungă direct angajații companiilor de top din Timișoara, sau de oriunde. Interviul de angajare, completarea unui CV și multe altele vor fi explicate în detaliu. Suntem alături de cursanții noștri în tot acest proces.

Oferta IT LABS

Cursul pe care îl oferă IT LABS ACADEMY este un curs în format unic, în Romania prin abordare, cunoștințe și valoare, consecință a unei experiențe de peste un deceniu.

Curicula unicat

Programul nostru de studiu este unicat în România, întrucât pune accentul pe învățarea programării orientate obiect, a paradigmei funcționale și nu doar pe învățarea limbajului. Vom cotinua cu a vă explica ce înseamnă programare funcțională în acest limbaj de programare. Cursul pune accent pe dezvoltarea abilităților algoritmice. Învățarea limbajului va fi strâns legată apoi de proiecte care să vă inițieze în universul Python.

Grupe de studiu

Suntem singurul centru de training din România în care studiul practic se face în echipe mici de 5-6 persoane.

Lucrăm în echipe mici de studiu pentru a asigura calitatea cursului, dar și pentru a respecta normele de distanțare socială!

Organizarea cursului

Cursul este structurat astfel:

 • Curs (2 ore) în care vor fi prezentate concepte și noțiuni, studii de caz.

 • Teme individuale (4-6 ore), unde veți avea de implementat și rezolvat individual diferite programe.

 • Studiu practic (2 ore), unde veți avea ocazia de a putea discuta cu un trainer despre neclarități și probleme, respectiv veți realiza studii de caz.

 • Test (2 ore), unde săptămânal vor fi evaluate cunoștințele dumneavoastră

De ce să alegeți IT LABS ACADEMY

 • Studiu în echipe mici de 5-6 persoane, pentru sesiunile de mentorat și activități practice.
 • Experiență de peste un deceniu.
 • Prețuri competitive.
 • Cursuri online.
 • Tutoriat și monitorizare permanentă a progresului.
 • Teme și proiecte de studiu individual sau colective.
 • Consiliere și orientare în carieră.
 • Studenții cu performanțe deosebite vor avea gratuitate.
 • Oferte de stagiu de practică pentru cei mai buni studenți.
 • Ateliere de dezvoltare a abilităților analitice și inginerești.
 • Cursuri gratuite de engleză profesională.

Certificate și atestate

La finalul cursului puteți obține un certificat de atestare a cunostințelor dumneavoastră. Vă oferim fără nici un cost,consiliere și teste de simulare pentru examinarea pe care doriți să o obțineți.

Certificat de calificare profesională

Programul nostru de studiu se poate finaliza cu un certificat de calificare profesională eliberat de către Ministerul Educației & Ministerul Muncii .


Certificat Python Institute

Programul nostru de studiu se poate finaliza cu o certificarea PCEP (Python Certification for Entry-Level Programmer).

Asigurăm simulări de examene în mod gratuit cu cursanții noștri.

Taxa: 245 USD

Certificare IT Labs

Programul nostru de studiu se va finaliza cu un certificat de absolvire IT LABS

Diplomele IT LABS se eliberează și electronic!

Se eliberează gratuit alături de un document descriptiv cu privire la curs, și calificativele obținute pe parcurs.

Cursuri acreditate

Cursurile IT LABS sunt certificate în România, Uniunea Europeană, și de asemenea în SUA și Canada.

Citește aici despre cursurile și certificatele obținute!

Mentorat IT LABS

Cursurile IT LABS sunt dezvoltate pe baza conceptului de mentorat. Din dorința unor cursuri de calitate formăm echipe de studiu de 5-6 persoane.

HR Speed Dating

Ajutăm cursanții noștri să ajungă direct angajații companiilor de top din Timișoara, sau de oriunde. Interviul de angajare, completarea unui CV și multe altele vor fi explicate în detaliu. Suntem alături de cursanții noștri în tot acest proces.

Programă curs

Cursul Introducere in programare & Python este un curs pentru perosane care nu au studiat nicioadată programarea, dar poate fii utilizat cu succes și de aceia dintre dumneavoastră care acum scriu primele linii de cod

Responsive image

Structuri de control

Vom incepe prin exemplifificare instructiunilor de bază ale limbajului : if-else, for, while. Vom realiza exemple simple pentru a întelege structurile elementare de control ale limbajului. La sfarsitul modulului vom realiza un studio de caz care va presupune citirea de date din fisier și prelucrarea elementara a acestora.

Metode si funcții

Analiza software presupune atenție la detaliu, și spirit critic. Vom invața în cadrul acestui modul cum să analizam și sa descompunem o problemă în subprobleme. Vom defini metode si funcții pentru a realiza probleme complexe și concrete din viața de zi cu zi. Vor exista mai multe studii de caz în cadrul acestei unitați de învațare.

Clase si Obiecte

După ce ați invațat principiile programarii structurate, vom trece la nivelul urmator și vom realiza aplicații în care obiectele interacționeaza între ele. Vom defini clase, vom supraîncărca operatori de bază asupra obiectelor noastre. Vom realiza ierarhii de clase, și mai ales aplicații cu mai multe clase cu diferite tipuri de relații între clase. Vom încheia modulul cu mai multe studii de caz.

Containere

Vom defini liste de obiecte, și apoi vom introduce diferite tipuri de containere: stive, cozi, multimi, arbori. Vom prezenta operații de bază asupra structurilor de genul: creare, adăugare, ștergere, modificare, sortare.

Module și pachete

După ce ați realizat programe de complexitate mică și medie, vom realiza un proiect complex. Ca atare este necesar să învațăm să ne structuram aplicatia noastră pe pachete. In cadrul acestui modul vom realiza un studiu de caz complex.

Erori si tratarea exceptiilor

Robustețea programării este dată de tratarea a cat mai multe din cazurile posibile. Un programator bun nu este acela care realizează programe doar in cazul unui comportament ideal, ci acela care poate gândi orice situații inclusiv aberante care pot avea loc. Vom invața cum sa realizăm programe robuste, definind și tratand excepțiile necesare.

Decoratori și generatori

Programarea funcțională a început să devină din ce în ce mai utilizată în ziua de astazi. Decoratorii și generatorii utilizează intensiv principiile programarii funcționale. Vom învața cum să utilizam decorator, și chiar să ii definim. Procesul de definire este mai dificil dar vom depune tot efortul pentru a ințelege și modalitatea prin care să definiți proprii dumneavoastră decoratori si generatori. Vom incheia capitolul printr-un studiu de caz.

Trainer

Cursurile noastre, sunt ținute de traineri cu experiență academică dar și în industria software. Experiența de peste un deceniu în training-uri ținute în România, Europa și America de Sud o vom împărtăși cu dumneavoastră!

Ovidiu Aritoni

Trainer, Software Developer

Ovidiu Aritoni, lucrează din 2005 în dezvoltare software și învățământ superior. A lucrat în cadrul unor proiecte de cercetare europene, în mediul academic și deasemenea în industria software, în Franța și Germania. Din 2014 este colaborator Americas Petrogas (Argentina). Este pasionat de drumeții montane.

Sorin Chiș

Trainer, Software Developer

Chiș Sorin, creativ și inventiv, capabil să se adapteze la prioritățile în schimbare, cu interes pentru tehnologie. Până în prezent are o experiență bogată în limbajul de programare Java cât și a dezvoltării de aplicații pe platforma Android. Pasionat de geografie și muzicăSergiu Marta

Trainer, Software Developer

Sergiu este absolvent al Universitații "Politehnica". A lucrat la Continental și momentan este dezvoltator software la Schaeffer SSI. Este interesat de Bussines Intelligence și dezvoltare software. Este pasionat de economie și politici financiare. Are un puternic simț al responsabilității și un deschizător de drumuri.Ai nevoie de detalii?

Suntem pe strada I. Budai-Deleanu nr.13

0728 433 466

Sună acum pentru detalii!