Înscrie-te acum!


IT LABS Research & Development este o companie software din Timişoara / România care furnizează servicii de training și formare profesională pentru adulți.

Cursul de Frontend Development este un curs special conceput pentru a asigura o insertie profesională rapidă a absolventilor săi. Un absolvent al cursului va putea să se angajeze pe poziții care cer cunostințe de HTML, CSS, JavaScript.Cursul deschide perspective și pentru aceia care doresc sa devina freelanceri și să dezvolte aplicații web pe bază de contracte.

Cursul nostru urmează o curriculă modernă și adaptată cerintelor pieței. Scopul cursului nu este doar de a prezenta limbaje si tehnologii, ci de vă iniția în procesul de gândire și concepere al unei pagini web. Vă vom învața cum să concepeți un site web pornind de la specificațiile clientului, până la detalii de implementare a funcționalitaților și stilizare. Întrucat cursul este de frontend development este necesar să acopere doar cunostinte și abilitati de interfată cu utilizatorul.

HTML, CSS si JavaScript vor fi doar niste instrumente de lucru care ne vor ajuta sa gândim interfața noastră web. Scopul cursului este să vă ajutăm sa gandiți interfețe web prietenoase. Vom studia HTML5, CSS3 si JavaScript. Pentru a crea animații și efecte speciale vom studia si JQuery.

Întrucat in mod cotidian site-urile web au ajuns să fie accesate din ce in ce mai des de pe terminale mobile, este necesar ca acestea sa fie responsive. Vom studia si Bootstrap pentru a crea astfel de site-uri responsive. Cursul se va finaliza cu studiul platformei JOOMLA pentru a dezvolta site-uri web robuste.Cursul este destinat oricaror persoane indifferent de studiile anterioare. Vă vom învata de la zero toate conceptele necesare.

Pentru cei care acum sunteți la primul contact cu "liniile de cod" vă recomandăm cu plăcere acest curs. Vom avea grijă ca fiecare detaliu să fie înțeles.

Diplomă de programator acreditată și recunoscută în România, Uniunea Europeană, SUA și Canada

Citește aici despre cursurile și certificatele obținute!Despre Curs

Luni şi Vineri*, 18:00 - 20:00

Programul este orientativ şi se fixează cu fiecare student în parte!

Durată: 19 săptămâni

Volum de studiu: 120 ore

40 ore de curs

40 ore studiu practic în echipe de câte 3-4 persoane

40 ore activitate online (testare si tutorat)

Număr studenţi la orele de curs: 8-10

Număr studenţi la orele de studiu practic: 3-4

Taxa:

2600 Ron Plată în patru rate - 650 Ron/rata

2400 Ron Plată integrală

Curricula: Vezi Curricula


Echipamente: laptop personal


Următorul curs:
Noiembrie 2019

Cursuri acreditate

Cursurile IT LABS sunt certificate în România, Uniunea Europeană, și de asemenea în SUA și Canada.

Citește aici despre cursurile și certificatele obținute!

Mentorat IT LABS

Cursurile IT LABS sunt dezvoltate pe baza conceptului de mentorat. Din dorința unor cursuri de calitate formăm echipe de studiu de 3-4 persoane.

HR Speed Dating

Ajutăm cursanții noștri să ajungă direct angajații companiilor de top din Timișoara, sau de oriunde. Interviul de angajare, completarea unui CV și multe altele vor fi explicate în detaliu. Suntem alături de cursanții noștri în tot acest proces.

Oferta IT LABS

Cursul pe care îl oferă IT LABS Akademy este un curs în format unic, în Romania prin abordare, cunoștințe și valoare, consecință a unei experiențe de peste un deceniu.

Curicula unicat

Programul nostru de studiu este unicat în România, întrucât pune accentul pe învățarea programării orientate obiect, a paradigmei funcționale și nu doar pe învățarea limbajului. Mai exact veți învăța mai întâi cum să proiectați o pagina web de la zero. Vom cotinua cu a vă explica ce înseamnă proiectarea unei pagini WEB. Cursul pune accent pe dezvoltarea abilităților algoritmice. Învățarea limbajului va fi strâns legată apoi de proiecte care să vă inițieze în universul progarmarii si crearii de pagini WEB.

Grupe de studiu

Suntem singurul centru de training din România în care studiul practic se face în echipe mici de 3-4 persoane. Cursul este organizat în felul urmator:

 • Curs ... în grupe de 10-12 persoane.

 • Studiu practic ... în grup de 3-4 persoane.

Organizarea cursului

Cursul este structurat astfel:

 • Curs (2 ore) în care vor fi prezentate concepte și noțiuni, studii de caz.

 • Teme individuale (4-6 ore), unde veți avea de implementat și rezolvat individual diferite programe.

 • Studiu practic (2 ore), unde veți avea ocazia de a putea discuta cu un trainer despre neclarități și probleme, respectiv veți realiza studii de caz.

 • Test (2 ore), unde săptămânal vor fi evaluate cunoștințele dumneavoastră

De ce să alegeți IT LABS AKADEMY

 • Proces riguros de admitere.
 • Studiu în echipe mici de 3-4 persoane, pentru sesiunile de mentorat și activități practice.
 • Sesiuni de studiu teoretic realizate în mod interactiv, în grupe de 10-12 studenți.
 • Experiență de peste un deceniu.
 • Prețuri competitive.
 • Cursuri online.
 • Tutoriat și monitorizare permanentă a progresului.
 • Teme și proiecte de studiu individual sau colective.
 • Consiliere și orientare în carieră.
 • Studenții cu performanțe deosebite vor avea gratuitate.
 • Oferte de stagiu de practică pentru cei mai buni studenți.
 • Ateliere de dezvoltare a abilităților analitice și inginerești.
 • Cursuri gratuite de engleză profesională.

Cursuri acreditate

Cursurile IT LABS sunt certificate în România, Uniunea Europeană, și de asemenea în SUA și Canada.

Citește aici despre cursurile și certificatele obținute!

Mentorat IT LABS

Cursurile IT LABS sunt dezvoltate pe baza conceptului de mentorat. Din dorința unor cursuri de calitate formăm echipe de studiu de 3-4 persoane.

HR Speed Dating

Ajutăm cursanții noștri să ajungă direct angajații companiilor de top din Timișoara, sau de oriunde. Interviul de angajare, completarea unui CV și multe altele vor fi explicate în detaliu. Suntem alături de cursanții noștri în tot acest proces.

Programă curs

Cursul de Frontend Development este un curs special conceput pentru a asigura o insertie profesională rapidă a absolventilor săi.

Responsive image

HTML5

Octombrie 2018

Cursul debutează cu noțiuni simple de HTML5: tabele, liste, imagini. Se vor realiza pagini simple de prezentare și de asemenea se vor realiza si stilizari simple cu CSS. Elementele de stilizare CSS sunt prezentate apoi in paralel cu elementele de structura din HTML.

In decursul primelor saptamani de curs vom face și o introducere in caligrafie, prezenând cum se construiește un font si cum se poate dezvolta și integra fontul definit de către dumneavoastră. Veți face cunostintă cu familia de fonturi awesome, și veți învața să scrieți cu caractere speciale.

JAVASCRIPT

Octombrie 2018

Vom învața instrucțiunile elementare ale programarii structurate: IF, FOR, WHILE, SWITCH. Vom studia apoi cum parcurgem și să operăm asupra listelor, și a șirurilor de caractere. După ce am învațat programarea structurata în JAVASCRIPT, vom ajunge la nivelul urmator al programarii orientate obiect. Aprofundarea obiectelor JAVASCRIPT precum String, Math, Date, Array, Global. La sfârșitul acestui modul veți fi capabil să procesati datele din orice tip de formular web și să realizați simple elemente de animații.

Proiectarea site-urilor WEB

Noiembrie 2018

Principiile de proiectare a site-urilor web vor fi prezentate în cadrul acestui modul. Vom învața cum să ințelegem cerințele și să le traducem într-un design cât mai potrivit acestora. Veți fi familiarizați apoi cu etapele de realizare ale unui site web. Vom trata apoi cum se definește un layout, și elemente de grafică. Compoziția designului este un subiect important al acestui modul: veți învața cum să imbinați armonios structuri, culori și elemente de grafică.

CSS3

Noiembrie 2018

Realizarea unui design cât mai potrivit este o sarcină funcțională. A realiza un site cât mai atractiv este un aspect care se leagă de estetica paginii dumneavoastră. In acest sens vom aprofunda elemente de stil în paginile web. Veți învața cum să vă definiți propriul dumneavoastră stil sau cum să utilizati pagini de stil gata definite. Crearea unui design atractiv presupune definirea de stiluri pentru tabele, text, imagini, afișare si liste.

Meniuri si forme de layout

Decembrie 2018

Vom incepe cu studiul XML pentru a intelege moduri moderne de structurare si implementare a meniurilor. Vom studia apoi modelul DOM. Odată ce ați ințeles cum operează DOM si XML vom realiza diferite forme de meniuri și layout-uri. Acest modul se va incheia cu un studiu de caz: realizarea unei aplicații simple de tip joc în JAVASCRIPT.

Formulare WEB

Ianuarie 2019

Validarea și preluarea corectă a datelor în formularele web este o problema importantă care cade în sarcina programatorului web front-end. Veți învața cum să proiectați, să dezvoltați și să stilizați diferite tipuri de formulare WEB. Nu veți învața cum să procesați datele introduse în aceste formulare întrucat acesta este scopul unui programator pe back-end.

Animații si efecte speciale

Ianuarie 2019

Deja ne apropiem de finalul cursului și este cazul sa invațați cum să realizati site-uri extraordinare: vom adauga pete de culoare în site-ul dumneavoastră și le vom anima. Veți învăța cum să realizați animații simple utilizand atât CSS3 dar și JavaScript. Efectul de tip PARALAX, imaginile modale, efectul roll-over și multe altele vor fi acum abilitați pe care dumneavoastră le veți putea trece în CV-ul dumneavoastră.

BOOTSTRAP

Ianuarie 2019

Pentru a realiza site-uri web adaptate oricaror tipuri de dispozitive mobile, este nevoie să folosim frameworkuri speciale. Veți invața să realizati meniuri în Bootstrap, formulare, tabele, etc. Stilizarea specifica BOOTSTRAP va fi prezentă. Veți învata cum să organizați paneluri, să proiectați grid-uri și să le integați în propria dumneavoastră tema.

JOOMLA

Ianuarie 2019

JOOMLA este un framework care permite realizarea de aplicații web complexe, conectând componente multiple și oferind capabilitați extraordinare. In prezent JOOMLA oferă peste 3000 de extensii ce pot fi utilizate în dezvoltarea site-ului dumneavoastră. Bineînteles că nu va vom prezenta toate extensiile și componentele, dar vă vom explica cum functionează și mai ales cum să cautați aceste informații.

Proiecte și Teme

Temele noastre le veți primi pe fișe, sau pe email. Întotdeauna vom alege modalitatea cea mai facilă de transmitere a temelor dumneavoastră. Temele conțin exerciții simple de scris bucăți de cod, sau exerciții în care să schematizați sau să prezentați idei despre scrierea codului. Este de preferat ca acasă să utilizați un IDE cât mai elementar, care să vă permită să scrieți cât mai mult cod singur și fără ajutor. Vor exista și teme în cadrul cărora va trebui să corectați cod sursă, dar și exerciții care vă vor ajuta să consolidați cunoștințele teoretice acumulate.

Proiectele realizate în cadrul programului de pregătire IT LABS ACADEMY sunt componente importante în dezvoltarea dumneavoastră profesională. Din experiența didactică și de cercetare de peste un deceniu de activitate, am realizat că acestea sunt asemenea cremei cu care se umple un tort: degeaba blatul este delicios dacă crema nu este delicioasă și dă aspect plăcut tortului. Analog, cunostințele dumneavoastră sunt feliile de blat delicioase, dar este nevoie de un proiect-cremă care să vă reprezinte și să arate potențialul dumneavoastră. Acestea au rolul de a sintetiza informațiile acumulate, dar ceea ce este cel mai important reprezintă rampa dumneavoastră de lansare în industria IT. Cea mai frecventă întrebare a intervievatorilor, este: explicați-ne ce proiecte ați realizat !? iar noi vă vom ajuta să aveți un răspuns prompt și profesional la această întrebare.

La sfârșitul cursului, dar și pe parcurs studenții vor avea de realizat proiecte. Acestea vor viza materia parcursă până la acel moment, și deasemenea vor fi în concordanță cu nivelul dumeavoastră de cunoștințe. În atribuirea proiectelor vom ține cont pe cât posibil de interesele dumneavoastre personale, de hobby-urile și activitatea dumneavoastră curentă, de aceea comunicarea cu echipa IT LABS este foarte importantă. Temele proiectelor vor fi mici aplicații practice asemănătoare unor task-uri pe care le puteți primi în cadrul unei companii IT. Deasemenea proiectele vor avea legătură cu viața de zi cu zi, pentru a înțelege cum programarea se împletește armonios cu viața fiecăruia dintre noi. Există două tipuri de proiecte:

Deasemena la finalul cursului veți avea de realizat un proiect de absolvire. Acesta va fi realizat în mod individual, și va fi o sinteză a experienței acumulate în cadrul IT LABS Academy.Admiterea la cursurile IT LABS

Procedura de admitere la curs va dura 2-3 ore, și va fi compusă din două părți:

Cursuri acreditate

Cursurile IT LABS sunt certificate în România, Uniunea Europeană, și de asemenea în SUA și Canada.

Citește aici despre cursurile și certificatele obținute!

Mentorat IT LABS

Cursurile IT LABS sunt dezvoltate pe baza conceptului de mentorat. Din dorința unor cursuri de calitate formăm echipe de studiu de 3-4 persoane.

HR Speed Dating

Ajutăm cursanții noștri să ajungă direct angajații companiilor de top din Timișoara, sau de oriunde. Interviul de angajare, completarea unui CV și multe altele vor fi explicate în detaliu. Suntem alături de cursanții noștri în tot acest proces.

Trainer

Cursurile noastre, sunt ținute de traineri cu experiență academică dar și în industria software. Experiența de peste un deceniu în training-uri ținute în România, Europa și America de Sud o vom împărtăși cu dumneavoastră!

Ovidiu Aritoni

Trainer, Software Developer

Ovidiu Aritoni, lucrează din 2005 în dezvoltare software și învățământ superior. A lucrat în cadrul unor proiecte de cercetare europene, în mediul academic și deasemenea în industria software, în Franța și Germania. Din 2014 este colaborator Americas Petrogas (Argentina). Este pasionat de drumeții montane.

Sorin Chiș

Trainer, Software Developer

Chiș Sorin, creativ și inventiv, capabil să se adapteze la prioritățile în schimbare, cu interes pentru tehnologie. Până în prezent are o experiență bogată în limbajul de programare Java cât și a dezvoltării de aplicații pe platforma Android. Pasionat de geografie și muzicăSergiu Marta

Trainer, Software Developer

Sergiu este absolvent al Universitații "Politehnica". A lucrat la Continental și momentan este dezvoltator software la Schaeffer SSI. Este interesat de Bussines Intelligence și dezvoltare software. Este pasionat de economie și politici financiare. Are un puternic simț al responsabilității și un deschizător de drumuri.

Cursuri acreditate

Cursurile IT LABS sunt certificate în România, Uniunea Europeană, și de asemenea în SUA și Canada.

Citește aici despre cursurile și certificatele obținute!

Mentorat IT LABS

Cursurile IT LABS sunt dezvoltate pe baza conceptului de mentorat. Din dorința unor cursuri de calitate formăm echipe de studiu de 3-4 persoane.

HR Speed Dating

Ajutăm cursanții noștri să ajungă direct angajații companiilor de top din Timișoara, sau de oriunde. Interviul de angajare, completarea unui CV și multe altele vor fi explicate în detaliu. Suntem alături de cursanții noștri în tot acest proces.

Contact Info

IT LABS Research & Development

str. I. Budai-Deleanu 13
Timișoara 300146, Romania
P: (40) 356-800009
P: (40) 728-433466


Întrebări frecvente

Cum pot întreba anumite lucruri în cazul în care nu le înțeleg ?

Vei avea acces la grupul secret de pe Facebook unde voi fi activ împreună cu întreaga comunitate și de asemenea, via platformei educaționale la care vei avea acces.


Cum se poate plăti cursul?

Cursul se va putea plăti prin:

 • Card bancar
 • Numerar la sediul IT LABS RD
 • Transfer bancar
 • Depunere numerar în contul IT LABS RD
 • Plata online (în curand)

Cursul se poate plăti în rate?

Cursul se poate plăti integral, și veți beneficia de o reducere de 3% din prețul de 3700 de lei al cursului. Sau se poate plăti în două rate egale de 1850 lei, fiecare.


Dacă nu am experiență în programare se poate participa?

Cursul se poate parcurge de către orice persoane, indiferent de nivelul anterior de cunoștinte în domeniu. Datorită structurării laboratoarelor pe gurpuri mici de 3-4 persoane, ne vom putea adapta orele de laborator cunoștințelor dumneavoastră, în sensul că vom crea echipe omogene, cu persoane care nu au nici un fel de cunoștințe în domeniu.


Cursurile se țin în sala de curs?

Cursul de Frontend se ține doar în sala de curs.


Ce vor conține cursurile?

Cursul de Frontend va avea o parte în care se vor explica concepte, noțiuni, algoritmi și scheme, care apoi se vor exemplifica de atâtea ori cât este necesar pentru a vă lămuri cu privire la ele. Aceste cursuri vor fi interactive, cursanții dovendindu-și spiritul critic. De partea cealaltă vor exista laboratoare, unde cursanții vor implementa cele studiate și vor putea fi consiliați de mentorul lor. Din partea centrului de training vei primi materialele necesare, suport de curs atât în format fizic cât și electronic via platformei educaționale IT-LABS.


Care este orarul după care se țin cursurile?

Cursul de Frontend va avea o parte comună pentru studenții care se va ține în timpul saptămânii, fie în intervalul 17:30 - 19:30 fie 19:40 - 21:40. Laboratoarele se vor ține în cursul săptămânii, sau sâmbătă / duminică în funcție de preferințele cursanților. Ca să vezi cu exactitate orarul cursurilor și laboratoarelor te rog ia legatura cu secretariatul IT LABS la 0728.433.466 sau trimite un email la contact@it-labs.ro.

Ce se intamplă dacă este sărbătoare legală în ziua de curs / laborator?

Cursul / Laboratorul se va replanifica la o nouă dată, de comun acord cu trainerul și crusanții.


Cum mă pot înscrie la acest curs?

Cursul de Frontend are o adresabilitate foarte largă. Pentru a te înscrie la curs va trebui să vii la sediul IT-LABS unde vom stabili clar dacă un astfel de curs este potrivit pentru tine. Noii cursanți trebuie să își aloce aproximativ două ore, pentru a răspunde chestionarelor noastre, astfel încât să putem decide împreună dacă poți fi admis la un astfel de curs. Nu te speria, vor fi întrebări simple care au în vedere nivelul de cunoștințe de limba engleză, înclinarea ta spre domeniul ingineriei software și abilitățile analitice.


Ce anume trebuie să aduc atunci când mă înscriu la curs?

E de preferat să aveți cartea de identitate, sau un document de identitate valid (pașaport, permis de conducere), pentru a putea încheia contractul de studii și o adeverință de la medicul de familie care să ateste faptul că sunteți clinic sănătos pentru a vă putea înscrie la curs.


Cum se finalizează cursul?

Cursul de Frontend se va finaliza printr-un examen scris cu durata de 3 ore, și prezentarea unui proiect final realizat în ultimele săptămâni. La finalizare veți primi o diplomă IT-LABS, și o foaie matricolă care va ilustra cunoștintele și abilitățile acumulate, împreună cu notele obținute pe parcursul cursului. Săptămânal veți avea de realizat teme care vor fi evaluate, și de asemenea va trebui tot săptămânal să răspundeți la întrebările unui test din materia parcursă.


Voi avea garantat un job dorit?

Totul depinde de efortul pe care îl depuneți în dezvoltarea personală, noi vom face tot posibilul ca asimilarea cunoștințelor să fie plăcută și interactivă.


Până când pot să mă înscriu la curs?

Înscrierile se pot face până la data începerii cursului.


Dacă am ratat perioada cursului pe care îl doream, când voi putea să îl dau din nou?

Puteți încerca un alt curs sau puteți să așteptați data următoare care va fi afișată pe site. Deasemenea puteți să vă abonați la noi pentru a primi ultimele noutăți.


Cum voi știi să aleg cursul potrivit pentru mine?

IT LABS vă oferă posibilitatea de a da un test în urma căruia, împreună cu trainerul, se va decide care este cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră.

Ai nevoie de detalii?

Suntem pe strada I. Budai-Deleanu nr.13

0728 433 466

Sună acum pentru detalii!